måndag 9 juli 2012

Soligt

Vi har toppenväder här, solen skiner på och det är närmare 30 grader hela tiden! Enda negativa med det är att temporära lägenheten vi har just nu inte har någon AC och det är så gott som vindstilla ute, så det är som en bastu här  hehe

I fredags skrev vi på kontrakt för hyreslägenheten vi ville ha, yey! :D Vi får flytta in fr.o.m. 25 augusti och då har även våra kartonger kommit. Kan inte bli mer toppen. Lovar att lägga upp fler bilder när vi flyttat in.
Köket

Utsikten

En del av vardagsrummet

Så i fredags kväll firade vi det med bubbel
(som vi fick av mamma i förlovningspresent) körsbär och ost.

--------------------------------------------------------------
I lördags var vi överbjudna till Patriks närmsta chef och hans familj. Trevlig familj och så himla söta döttrar, Fiona 3.5 år, Violet 2 år, och deras nyfödda lilla Bianca. Samt deras blandras (Boxer/Pitbull) Copper. Fick oss en rejäl dos av sockersött samt utsökta grillade hamburgare och majskolvar. Riktigt mysigt kväll.
--------------------------------------------------------------
Igår tog vi en "liten" roadtrip till Jasper för att se bergen. Det är 374 km dit så tog sin lilla tid, men vi hade skoj och det var helt klart värt det. Det var bara platt överallt, men helt plötsligt så reste sig massiva berg i förgrunden, så fint!

Hann även se tre stycken Kanadahjortar och några Tjockhornsfår (dock bara honor med sina bebisar).


Hann inte stanna så länge denna gång eftersom vi behövde komma hem också, men vi sa det att vi måste åka dit över en helg, byn var riktigt mysig och man skulle kunna ta så mycket fina kort.


Hoppas alla har haft en toppenhelg!
Kram



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar