tisdag 3 juli 2012

Cloudy day..

Idag är första dagen på jobbet för Patrik. Jag gick upp och gjorde frukost åt honom och tanken var att jag skulle ta sovmorgon men var för pigg för att kunna sova, så jag gick upp. Suttit och försökt hitta någon sida med jobb, men det var inte det lättaste kan jag säga.. Passat på att träna här hemma också och nu tittar jag på en film med Sandra Bullock, den heter "Ond Aning", bra men väldigt mysko.

I lördags vad vi och tittade på Brave i 3D, så sjukt bra film, skrattade rejält några gånger. Synd bara att teknikern sabbat det med skärpan så var rätt suddigt, men gick bra ändå.

Vi har en mysko gubbe i samma trappuppgång som oss. Första gången vi såg honom så sjöng han för sig själv hela vägen ner i samma hiss som oss. Häromdagen när vi var påväg till hissen så hörde jag att det knackade på någon dörr, men det var ingen i trapphuset, några sekunder senare öppnade han sin dörr och muttrade för att det inte var nån där. haha

I söndags var det Canada Day så hela staden firade det, vi mötte upp med Neil och Valla kl 2o.oo för middag sen blev det några Vodka Cranberry innan vi gick ner till floden för att titta på fyrverkerierna, jättefint!
Igår var det klämdag så de flesta var lediga, så vi tog oss en liten runda, åkte till South Edmonton Common, ett stort område med massa butiker, typ som Boländerna fast x5 i storlek. Vi gick först in på Superstore, typ som Ica Maxi, hittade denna toksöta lilla gris där, men köpte den inte.
Vi gick även in på IKEA, ser likadant ut som hemma. De hade "Potatischips dill & gräslök" och "Pärondricka" :) Vi köpte vinglas då vi inte har några, inte så gott att dricka vin ur vanliga saftglas hehe

Detta är avdelningen där du kan göra din egna müsli, galet mycket du kan välja på. Finns t.o.m. godis att välja.. helt sjukt!
Det går inte att hitta mörkt bröd eller saft som inte redan är blandad.. Men men, sånt man får vänja sig vid.

Nu har det öst ner i en timme, blixtrat och åskat något rejält. Rätt mysigt!

Ha det bäst alla! Kram

4 månader, 2 veckor, 3 dagar
1 år, 10 månader, 9 dagar
2 år, 1 dag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar