måndag 23 juli 2012

Helgen

I fredags kväll tog jag och älskling tåget in till Downtown för att gå på en marknad som hette "Taste of Edmonton". 
Det var massa olika restauranger som hade ställt upp sig på ett torg så man kunde testa olika rätter ( i små storlekar). Fanns även desserter, dryck och alkohol. Man köpte biljetter som kostade 1 dollar styck och lämna in så många biljetter som rätten krävde. Vi provade bla Chicken Tikka (indiskt) som kostade 5 biljetter styck, det var riktigt mumsigt.
Sen hittade vi ett stånd som sålde chocolate lava cake med hallonsorbet, mums!
 Vi bestämde oss för att ta en varsin drink innan vi skulle åka hem så vi ställde oss i kön. När det var ett par kvar före oss så sa de som delade ut drinkarna att det var slut, sista beställningen gick 22.oo, så himla surt, missade liksom med bara någon minut :( Men det var trevligt ändå.


I Lördags tog vi det bara lugnt, blev att åka på matjakt mitt i natten då vi båda blev hungriga. Blev Mc Donalds ;)

Igår var vi på möbeljakt, svårt att hitta något snyggt till ett rimligt pris. Vi behöver först och främst säng, soffa, tv-bänk samt kontorsbord. Vi har bestämt oss för IKEA's HEMNES sängram samt en SULTAN madrass. Till kontoret blir det MALM skrivbord samt HEMNES bokhylla. Vi måste fortfarande hitta en soffa och tv-bänk som vi är nöjda med. Avslutade dagen med att äta köttbullar med lingonsylt :)
Hoppas alla andra haft en trevlig helg!


De har varnat för storm inatt med risk för tornado. Får se hur det blir med det. Vädret har skiftat rejält senaste timmarna iallafall, ösregn och åska, sol och blå himmel och mörka moln om vartannat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar