lördag 5 mars 2011

Härlig helg

Haft två jättebra dagar i huvudstaden!

Liten kort sammanfattning:
Kom till hotellet vid 18.00 igår (fredags) och fick frågan om vi ville uppgradera till en Jacuzzisvit för 400 kr, JATACK! :) Rummet var riktigt härligt, även om det var äldre inredning. En matsal, ett vardagsrum, ett sovrum och ett badrum med Jacuzzi! Vi var bara upp lite snabbt och fixade oss, sen gick vi till Östermalm där vi skulle på Pure för att äta gott och titta på Raw Comedy Club. Maten var god, även om det tog 1 timme för dom att komma ut med den, men vi fick en flaska vin som kompensation. Sen var bordet så bra placerat att vi hade första parkett till scenen, riktigt nice.
   
De som underhöll oss var Marika Carlsson, Ola Aurell och Kodjo Akolor. Många skratt och glada miner blev det under showen! Ola Aurell sjöng roliga låtar, här är ett (inte helt original) exempel: http://www.youtube.com/watch?v=Ld_EN6Rqc5M

Vi blev kvar ett tag till på nattklubben efter showen var slut, sen gick vi tillbaka till hotellet för att mysa ner oss i Jacuzzin med vitt vin och snacks. Väldigt mysig kväll med världens bästa Patrik <3
Idag (lördag) sov vi ut, sängen var helt otroligt skön och kuddarna var gudomliga! Gick ner och åt en god frukostbuffé sen tillbaka till rummet och vilade en stund till, måste ju passa på när man kan :)
Vi checkade ut strax efter 12.00 och gick runt  i Gamla stan ett tag medans vi väntade på att Patriks kompis Victor och hans flickvän skulle komma in och äta med oss. Först hittade vi en liten väskbutik där jag fick en fin liten handväska av Älskling, sen fastnade vi inne på Si-Fi bokhandeln, Patrik köpte ett jättesött gosedjur till mig och jag hittade en bok ur Redwall-serien för en billig peng samt Nimh's hemlighet på engelska (har den hos pappa på vhs och aldrig nånsin sett den i butik så var ju TVUNGEN att köpa nu) :D Blev även ett puzzel som jag tänkte göra till tavla.
Sen kom Victor med flickvän in, så vi tog en liten lunch på ett mysigt café i Gamla stan och pratade, inte träffat honom sen i höstas när vi senast var i Stockholm, och var första ggn vi träffade tjejen, trevlig tös :)
Efter det blev det promenad till Östermalm för en kaffe på Wienerkonditoriet. Vi tog tåget hem 18.11 och nu sitter vi här, trötta och nöjda med helgen.

Nu ska jag titta på Nimh's Hemlighet och dricka saft!
6 månader, 1 vecka, 3 dagar.
8 månader,  4 dagar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar