måndag 16 juli 2012

Helgen

Hej alla!
I lördags tog vi en tur till Alberta Beach, ca 1 timmes bilfärd från Edmonton. Dock körde vi helt fel först så jag skulle leka kartläsare med Patriks mobil men märkte försent att den var inställd på "promenad", så det var bara att försöka ta oss ut från Downtown på bästa möjliga sätt, vi kom så småningom ut på rätt väg, men förlorade säkert 45 min totalt pga det suck.. Men vi kom fram tillslut iallafall, stannade bara någon timme men skönt att kunna ligga och sola och doppa sig om man ville. Patrik gjorde det, han gick gå lååångt ut i vattnet innan det ens började nå upp över knäna. Jag gick bara i litegranna för att svalka fötterna.
När vi kom hem blev det att fräscha till sig sen fick vi sms från Neil och Valla som undrade om vi ville med till MKT (en restaurang/bar) om en stund för att äta och dricka lite. Självklart! Hade trevligt och drack goda drinkar.
Jag testade även en öl, den heter Früli och är en jordgubbsöl! Den var faktiskt riktigt god. Om man nu inte gillar jordgubbsöl så fanns det garanterat något annat som passar, de hade 9 sidor med bara öl, galet!
Vi åkte hem strax innan 23.oo, kom hem precis innan himlen öppnade sig och blixtarna började lysa upp hilmen igen. Dock var det mycket mildare väder denna gång, lite som hemma. Regnet fortsatte hela söndagen också men det hindrade inte oss från att springa över till gymmet och köra gärnet ;)
Idag har det bara varit molnigt. Får se om solen tittar fram imorgon.

Hoppas alla haft en bra helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar